Contact    Dr. Colijnstraat 22 2982 AC Ridderkerk

Attentie, laptop gebruikers

Koelt uw laptop nog wel goed?

HP-dv8000-Fan Blaast uw ventilator op volle toeren? Wordt uw laptop erg warm? Veel laptops raken te vroeg onherstelbaar defect door een verstopte koeling. Een laptop is erg compact en wordt van binnen zeer warm.

Externe ‘onderleggers’ met koelventilator worden zijn niet de oplossing, werken zelfs averechts! U blaast hiermee alleen nog méér stof in het systeem.

Laat Compoint regelmatig het koelsysteem van uw kostbare laptop controleren vóór het te laat is. Wij demonteren uw laptop, reinigen en testen het koelsysteem. Resultaat is een stille laptop, die beter presteert en langer meegaat.

Compoint Computers in Ridderkerk, al sinds 1997 hét adres voor nieuwe computers, laptops, computeronderhoud en computerreparatie. 
Wij zorgen er voor, dat uw computer/tablet weer optimaal en veilig functioneert, uw privacy is uiterst belangrijk!

Voorwaarden

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. Onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en beschikbaarheid. Alle genoemde merken zijn eigendom van de diverse licentiehouders. 
Compoint ®© is een handelsnaam van Adfino Computing b.v. (KvK 24280219) 1997/2018 – Algemene voorwaarden – Privacyverklaring – Klachtenregeling

Contact

Dr. Colijnstraat 22
2982 AC Ridderkerk
0180425621