Contact    Dr. Colijnstraat 22 2982 AC Ridderkerk

HP

23 maart 2023

HP

Windows Defender haalt opnieuw de maximale score in beveiligingstest

1 april 2022

Wie een antiviruspakket zoekt heeft keus uit tientallen aanbieders, maar in de praktijk blijken ze elkaar weinig te ontlopen, zo stelt het Duitse AV-TEST Institute op basis van een test met achttien verschillende pakketten. Daarvan worden er veertien als "Top Product" bestempeld, waaronder het gratis Microsoft Defender dat standaard in Windows 10 zit ingebouwd.  Compoint adviseert u dus géén ander antivirusprogramma naast de standaard Windows beveiliging te installeren. Uw systeem is met Windows 10/11 optimaal beveiligd, snel en stabiel.

De antivirusprogramma's werden beoordeeld op de detectie van malware, prestaties en bruikbaarheid. Voor de drie onderdelen konden de pakketten bij elkaar 18 punten verdienen. Bij de detectie van malware werd gekeken naar 407 "zero-day" malware-exemplaren en bijna 16.000 malware-exemplaren die in de laatste vier weken voor de test van februari werden ontdekt.
Meer lezen

Veilig internetbankieren

12 januari 2022

Weet u wat er in uw computer gebeurt? Compoint wel! Bescherm uw gegevens en bankrekening en laat Compoint uw pc, laptop of tablet controleren op ongewenste ‘meekijkers’. Voor een veilig gevoel: kom langs of bel voor een afhaal-afspraak.  

Bent u veilig op internet?

12 januari 2022

Neem geen snoepjes aan van vreemden! Op internet krijgt u geregeld te maken met allerlei berichten, die u wijsmaken, dat zij uw pc sneller en schoner krijgen. Wees hier erg voorzichtig mee, voor u het weet heeft u onbekenden toegelaten in uw computer, die ongemerkt meekijken met uw activiteiten. Vertoont uw pc daarna ongewenst gedrag, dan is de kans groot, dat u ‘malware’ (ongewenste software) op uw computer heeft, dat zich lastig laat verwijderen. Uiteraard kan Compoint deze problemen voor u weer verhelpen.

Attentie, laptop gebruikers

12 januari 2022

Koelt uw laptop nog wel goed?

HP-dv8000-Fan Blaast uw ventilator op volle toeren? Wordt uw laptop erg warm? Veel laptops raken te vroeg onherstelbaar defect door een verstopte koeling. Een laptop is erg compact en wordt van binnen zeer warm.
Externe ‘onderleggers’ met koelventilator worden zijn niet de oplossing, werken zelfs averechts! U blaast hiermee alleen nog méér stof in het systeem.
Laat Compoint regelmatig het koelsysteem van uw kostbare laptop controleren vóór het te laat is. Wij demonteren uw laptop, reinigen en testen het koelsysteem. Resultaat is een stille laptop, die beter presteert en langer meegaat.

Compoint Computers in Ridderkerk, al sinds 1997 hét adres voor nieuwe computers, laptops, computeronderhoud en computerreparatie. 
Wij zorgen er voor, dat uw computer/tablet weer optimaal en veilig functioneert, uw privacy is uiterst belangrijk!

Voorwaarden

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. Onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en beschikbaarheid. Alle genoemde merken zijn eigendom van de diverse licentiehouders. 
Compoint ®© is een handelsnaam van Adfino Computing b.v. (KvK 24280219) 1997/2018 – Algemene voorwaarden – Privacyverklaring – Klachtenregeling

Contact

Dr. Colijnstraat 22
2982 AC Ridderkerk
0180425621