Contact    Dr. Colijnstraat 22 2982 AC Ridderkerk

Hyte Y60 red
20240305 141247

Compoint Game-PC's

Compoint bouwt ruim 20 jaar game-pc's op bestelling, volgens specificaties van de klant.
Een game-pc van Compoint is met vakmanschap samengesteld, iedere game-pc is uniek, wij hebben daar dus geen prijslijst voor en geen online pc-builder.

Bij een game-pc bepalen meerdere factoren het resultaat, waarbij het budget van de klant niet de minste factor is:
Bij Compoint begint een 'instapmodel' game-pc vanaf ca € 1.200,=. 
Helaas maken wij te vaak mee, dat er online een goedkope 'game-pc' wordt gekocht, waarna al snel blijkt dat er nauwelijks upgrade mogelijkheden zijn en nieuwe of zwaardere games niet soepel kunnen draaien.

Wij kijken niet alleen naar de buitenkant, met een behuizing waar mooie led-gekleurde fans de indruk van een game-pc wekkken, maar het gaat ons om de binnenkant, de basis van elke pc. De motor van de pc zit binnenin, een mooie kast is meegenomen.

We stellen onze pc's samen in intensief overleg met de klant, bij een goede game-pc moet de basis (moederbord, processor en geheugen) voorbereid zijn op de toekomst. 
Games veranderen snel en stellen steeds meer eisen aan een pc. Het zou zonde zijn om veel geld uit te geven om er later achter te komen, dat nèt die ene game niet vlot kan draaien op je dure pc. 
Bij de basisconfiguratie is onze stem doorslaggevend, wij moeten er achter staan. 
De specificaties van het werkgeheugen, opslagcapaciteit en vooral grafische kaart moeten door de klant worden aangegeven, dat heeft namelijk enorme invloed op de prijs.

Grafische kaarten zijn het belangrijkste component in een game-pc, feitelijk een computer binnen een computer. Prijzen van grafische kaarten lopen uiteen, van enkele honderden tot vele duizenden euro's !!! Wij kunnen dit dus niet beslissen voor de klant.

Als de basis goed is hoeft de game-pc niet direct high-end te zijn, op onze basis kun je jaren doorgroeien met geheugen of grafische kaarten. 
Daarom is een game-pc van Compoint een garantie voor jarenlang gamingplezier!
Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek!

Compoint Computers in Ridderkerk, al sinds 1997 hét adres voor nieuwe computers, laptops, computeronderhoud en computerreparatie. 
Wij zorgen er voor, dat uw computer/tablet weer optimaal en veilig functioneert, uw privacy is uiterst belangrijk!

Voorwaarden

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. Onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en beschikbaarheid. Alle genoemde merken zijn eigendom van de diverse licentiehouders. 
Compoint ®© is een handelsnaam van Adfino Computing b.v. (KvK 24280219) 1997/2018 – Algemene voorwaarden – Privacyverklaring – Klachtenregeling

Contact

Dr. Colijnstraat 22
2982 AC Ridderkerk
0180425621