Contact    Dr. Colijnstraat 22 2982 AC Ridderkerk

Systemen

Compoint bouwt uw computer geheel naar wens.

Wij bouwen systemen geheel naar wens,
van eenvoudige kantoor-pc en mkb- server tot hypersnelle oplossingen voor gamers.
Vanaf € 459,= incl. BTW

GAME – PC’s

Zoek je een snelle pc voor games?
Compoint bouwt gaming pc’s custom-made, dus helemaal naar jouw wensen.
Bij een goede game-pc is het van belang, dat de basis (moederbord en processor) geschikt is voor latere uitbreiding, geheugen kan meestal eenvoudig worden uitgebreid.
De grafische kaart is eigenlijk het belangrijkste onderdeel, daar is een enorm aanbod in, dat ook constant wisselt en ontwikkelt.
Omdat prijzen van een game-pc sterk worden bepaald door de grafische kaart is het onmogelijk aan te geven wat een game-pc kost, daarvoor moeten we in overleg. Daarvoor nodigen we je graag uit in onze winkel.
Belangrijk is, dat je je zelf ook wat voorbereid met betrekking tot de spellen die je wilt spelen en de daarbij behorende aanbevolen systeem-eisen.

Compoint Computers in Ridderkerk, al sinds 1997 hét adres voor nieuwe computers, laptops, computeronderhoud en computerreparatie. 
Wij zorgen er voor, dat uw computer/tablet weer optimaal en veilig functioneert, uw privacy is uiterst belangrijk!

Voorwaarden

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. Onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en beschikbaarheid. Alle genoemde merken zijn eigendom van de diverse licentiehouders. 
Compoint ®© is een handelsnaam van Adfino Computing b.v. (KvK 24280219) 1997/2018 – Algemene voorwaarden – Privacyverklaring – Klachtenregeling

Contact

Dr. Colijnstraat 22
2982 AC Ridderkerk
0180425621